Schutterij St. Sebastianus Beegden

Nieuws

Overlijden Har Peeters

 

Afgelopen donderdag bereikte ons het droevige bericht dat ons lid Har Peeters plotseling is overleden. Har was slechts 63 jaar. Vanwege de maatregelen i.v.m. het corona virus kunnen wij Har geen uitvaart met schutterseer geven. Wel zullen wij Har begeleiden tijdens zijn laatste reis van huis naar de kerk en voor de ingang van de kerk zullen wij Har de Eregroet brengen.
Har bedankt wat je voor onze vereniging betekent hebt.

 

Jubilaris Raymond Janshen

Tijdens het Koningschieten werd Raymond Janshen gehuldigd voor zijn 25 jarig lidmaatschap van de schutterij en OLS federatie. Raymond is bij de schutterij begonnen als bordjesdrager. Vervolgens is hij vele jaren vendelier van het gilde geweest. Tevens isRaymond een aantal jaren  vaste schutter van het OLS-zestal geweest.

 

Uitslag Koningschieten

Zaterdag 28 september werd het Koningschieten georganiseerd. Er werd geschoten voor de Koning van 2020

 

De weersomstandighheden waren niet al te best. vandaar dat de wedstrijd enkele malen onderbroken moest worden vanwege de regen. Uiteindelijk lukte het toch om de vogels naar beneden te schieten. Koning voor 2020 is andermaal Martijn Heltzel. Martijn heeft Michelle Masser gevraagd als zijn Koningin. De Burgerkoning werd voor het 2e jaar op rij behaald door Eliesbeth Sevenich. De Jeugdkoning werd na een lange strijd gewonnen door Aaf Reijnders.

 

Iedereen van harte gefeleiciteerd!

 

Welkom op onze nieuw website. Momenteel is nog niet alles volledig gevuld. Hou de website dus in de gaten!
FJ Design